Behandlinger

SPARHOLT SPORTSKLINIK

Behandlinger

Du kan vælge mellem 3 typer behandlinger hos Sparholt Sportsklinik: Sportsmassage, Afspændende massage og Gravidmassage

Prisen er det sammen for alle typer af massage:

  • 30 min – 300 kr
  • 60 min – 500 kr
  • 90 min – 700 kr
  • 120 min – 900 kr

Områder der arbejdes på:

Bagside ben inkl. sæde, skuldre, nakke, ryg og Forside ben, arme, bryst, nakke, ansigt og hovedbund.

Sportsmassage sparholt sportsklinik masssage behandlinger copenhagen københavn

Sportsmassage


Kommer du med spændinger og trænger til at blive godt og grundigt æltet igennem, så er Sportsmassage noget for dig. Med dybdegående tryk og strygninger øger sportsmassagen blodgennemstrømningen, så musklerne får optimal ilt og næring og dermed restituerer bedre. En muskel er sund, når den er veltrænet samtidig med at være blød og fleksibel, det er derfor vigtigt med den rette træning, ernæring OG restitution -og her har sportsmassagen sin plads. Sportszoneterapi og Sportsakupunktur er mulige tilvalg i sportsmassagen.

Skriv gerne uddybende når du booker.

 

Afspændende massage


Kommer du til mig fordi du har for travlt, trænger til at forkæle dig selv, har svært ved at slappe af eller sove om natten. Så kan du booke en Afspændende massage. Mine principper gælder stadig ift. værktøjskassen, og behandlingen du får, kommer til at være efter mine bedste evner. Dybdegående, blid massage, som går ind og afspænder hver en muskel… jeg anbefaler minimum 1,5 time til denne form for massage. Der skal være tid til at du kan lande og falde ordentligt til ro. Efter ønske kan der være fokus på nakke, hovedbund og ansigt, da det har en stor afspændende effekt på hele kroppen.

 

Gravidmassage


Er du så heldig at være gravid, kan massage være et rigtig godt redskab til en sund og smertefri graviditet. At være gravid er en dejlig ting som jeg selv glæder mig rigtig meget til, men samtidig er det også en stor opgave og belastning for kroppen. Oftest ser jeg spændinger i lænden og øvre ryg, bækkenløsnings problemer, spændingshovedpine eller ømme ben som følge af væske og overbelastning.

Gravidmassage er en dybdegående, afspændende behandling som løsner op i muskulaturen, hvor den trænger.
Jeg har en meget komfortabel gravidpude, med god plads til både mave og barm, som gør det rigtig behageligt at ligge på maven.

En afslappet mor = en glad baby